Lokalitet: Velebit - planina (174) - Olujić, Boris (Array, 2008)
Tijekom 2007. godine obavljen je pregled terena na području velebitskog masiva u Ličko-senjskoj županiji radi utvrđivanja trasa starijih komunikacijskih pravaca. U blizini Lovinca istražena su i dva speleološka objekta (Brkića pećina i Šarića pećina) koja su i nacrtno dokumentirana. Započeto je i nacrtno dokumentiranje spilje Jankuše nedaleko Ličkog Novog.