Lokalitet Orišje – Gradišće (105) - Osterman, Jasmina (Array, 2008)
Zaštitni radovi na gradini Orišje-Gradišće proveli su se u rujnu i lipnju 2007. godine. Istražen je dio najvišeg platoa gradine. Prapovijesni nalazi preliminarno se mogu datirati u kasno brončano i starije željezno doba. Istražen je i dio kasnije srednjovjekovne nekropole čija je datacija zbog malog broja popratnom materijala trenutno nemoguća.