Javni prostori i javnost u gradu : pretpostavke socijalne interakcije - Čaldarović, Ognjen (Array, 1996)
U radu se iznose najvažnije karakteristike javnih prostora u gradovima i njihov značaj za socijalnu interakciju stanovništva stanovnika grada.