Attitudes towards power plants: from ignorance towards critical evaluation? - Čaldarović, Ognjen (Array, 1995)
U radu se razlažu stavovi stanovništva u Hrvatskoj prema nuklearnim elektranama i postavlja se hipoteza da je u hrvatskloj javnosti došlo do pomaka - od odbijanja ka kritičkoj evaluaciji nuklearne energije i elektrana.