Neomarksizam i strukturalizam u sociologiji 1960 i 1970 godina - Čaldarović, Ognjen (1988)
U radu se razlažu osnovne karakteristike neomarksističke i neostrukturalističke teorije i društvenim znanostima u 1960 i 1970 tim godinama. Kritički se analiziraju osnovni koncepti i ideje.
HRV