Nuklearne elektrane i društveni razvoj - Čaldarović, Ognjen (Array, 1986)
U radu se razmatra uloga nuklearnih elektrana u društvenom razvitku. Ukazuje se na kontroverznost tog tipa elektrana te na potrebu jasnijih određenja strategija društvenog energetskog razvoja.