Teritorijalizacija etniciteta i problemi socijalne integracije - Čaldarović, Ognjen (Array, 1985)
U radu se kritički razmatraju procesi početne teritorijalizacije etniciteta u Hrvatskoj i aspekti vezani uz postizanje socijalne integracije različitih etniciteta koji su se teritorijalizirali.