Pripovjedački postupci u Grobnici za Borisa Davidoviča Danila Kiša - Molvarec, Lana (Array, 2009)
Cilj ovoga rada jest istražiti pripovjedačke postupke u Grobnici Borisa Davidoviča Danila Kiša imajući u vidu složan i isprepleten odnos pripovijedanja i svjedočenja. Ono čemu će osobito biti pridana pozornost je nemogućnost jednoznačnog vezivanja fikcije uz pripovijedanje i fakcije uz svjedočenje.