Neki elementi valorizacije postmoderne arhitekture - Čaldarović, Ognjen (Array, 1980)
U radu se kritički ispituju elementi postmodernizma u arhitekturi s obzirom na ključnu literaturu i saznanja prikupljena sociološkim istraživanjima.