Sociološki aspekti pristupa reviziji generalnog urbanističkog plana grada Zagreba - Čaldarović, Ognjen (1978)
U radu se kritički analiziraju osnovne pretpostavke izrade Generalnog urbanističkog plana Zagreba.
HRV