Polifonija dvojničkih zrcaljenja (Morana Čale i Lada Čale Feldman: U kanonu, studije o dvojništvu) - Gabrielli, Francesca Maria (2009)
Prikaz knjige "U kanonu, studije o dvojništvu" Morane Čale i Lade Čale Feldman.
Projekt MZOS
HRV