Elfriede Jelinek - feministički vamp - Lacko Vidulić, Svjetlan (Array, 2004)
Prikaz biografskih, socioloških i poetoloških (stilskih, žanrovskih, tematskih, društvenokritičkih, marksističkih, feminističkih, poststrukturalističkih) aspekata djela austrijske književnice Elfriede Jelinek.