Lijevo ili desno - nema razlike - Bagić, Krešimir (2009)
Članak opisuje i interpretira palindromsku praksu u rasponu od antike do danas. Pritom se pravi načelna razlika između palindromskih leksema (polupalindromi), palindromskih rečenica i palindromskih tekstova.
Projekt MZOS
HRV