Prenamjena dvoraca kao gospodarski pokretač razvoja - Ćorić, Franko (2005)
Prikaz znanstevno-stručnog skupa "Suvremeno korištenje i kreativno upravljanja dvorcima, kurijama i ljetnikovcima" održanoga 10. 11. 2005.
ENG