Riječ u koju stane rečenica - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Članak opisuje pojmove iza kojih se kriju najčešći postupak suvremene komunikacije (akronim) i riječ koja se pojavljuje samo jedanput i koja ne ulazi u rječnik (hapaks).