Stilistika (ne) trenira strogoću - Ryznar, Anera (Array, 2009)
Prikaz knjige Jezik medija, autorica Lane Hudeček i Milice Mihaljević (Hrvatska sveučilišna naklada, 2009). Članak problematizira ulogu standardologije i svrhovitost normativističkog pristupa pluralističkome diskurzivnom polju u kojemu se javljaju novi medijski i publicistički žanrovi.