Nosorog kapitala Richarda Powersa u osamdesetima - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 2009)
Rad propituje načine kako se pojavnost kapitala tijekom osamdesetih u SAD registrirala u romanu Gain Richrada Powersa.