Govor Pitava od Hraste do danas - Celinić, Anita; Menac-Mihalić, Mira (2009)
Usporedbom dvaju većih i dvaju manjih radova o govoru Pitava na Hvaru, s rasponom od šezdesetak godina, utvrđuje se koje su inovacije zahvatile govor, odnosno koje su osobine ostale nepromijenjene.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV