Urbanizam i planiranje : razmatranja o novijoj sociologiji grada - Čaldarović, Ognjen (Array, 1982)
U radu se iznose osnovni principi urbanog polaniranja izraženi u urbanizmu kao i sociološka kritika različitih koncepata i ideja.