Društvene vrijednostio i ljudske potrebe u urbanističkom planiranju - Čaldarović, Ognjen (Array, 1978)
U radu se problematiziraju aspekti urbanog planiranja s obzirom na ostvarivanje njegovih polazišta - da li su to društvene vrijednosti i ljudske potrebe ili nešto drugo?