Kriza koncepcije razvoja na području zaštite i unapređenja okoline u Jugoslaviji - Čaldarović, Ognjen (1985)
U radu se ukazuje na problem nedostatka obzirnog i održivog razvitka u Jugoslaviji osobito s obziom na ekološke parametre.
HRV