Nastanak osobnoga jezičnoga identiteta - Jelaska, Zrinka (Array, 2009)
U članku se navode osnovna obilježja usvajanja jezika od prijerodnoga razdoblja koja utječu na stvaranje osobnoga identiteta pojedinca.