Anica Nazor, Knjiga o hrvatskoj glagoljici: »Ja slovo znajući govorim ... «. Zagreb 2008. - Žagar, Mateo (Array, 2009)
Posrijedi je prikaz knjige A. Nazor, u kojoj je predočen širok pregled hrvatskoga glagoljaškog korpusa.