(Promjena globalne strategije razvoja: dvadeset godina poslije Stockholma) - (Čaldarović, Ognjen) (1992)
U radu se prezentiraju osnovni elementi promjene globalne strategije razvoja u svijetu koji su razmatrani na Stockholmskoj konferenciji o ekologiji.
HRV