(Socijalna pravda i nejednakosti - prilog razmatranju socijalne stratifikacije u urbanim sredinama) - (Čaldarović, Ognjen) (Array, 1987)
U radu se kritički analiziraju obrasci i elementi socijalne stratifikacije u urbanim sredinama i njihova povezanost s konceptom socijalne pravde.