(Neke klasične dileme o vrijednosti ekološkog pristupa u analizi devijantnog ponašanja) - (Čaldarović, Ognjen) (1979)
U radu se daje pregled osnovnih kategorija ekološkog pristupa analizi devijantnog ponašanja te se kritički razmatra njegova adekvatnost.
HRV