Model djelovanja javnog poduzeća za pohranu nuklearnog otpada - Čaldarović, Ognjen; Rogić, Ivan (1992)
U radu se prezentiraju osnovne karakteristike javnog poduzeća za brigu o pohranjenom iskorištenom nuklearnom gorivu.
HRV