Model djelovanja javnog poduzeća za pohranu nuklearnog otpada - Čaldarović, Ognjen (Array, 1992)
U radu se prezentiraju osnovne karakteristike javnog poduzeća za brigu o pohranjenom iskorištenom nuklearnom gorivu.