Stavovi stanovništva prema nuklearnoj energiji: od nepoznavanja prema kritičkoj prosudbi? - (Čaldarović, Ognjen) (Array, 1993)
U radu se interpretiraju rezultati sociološkog istraživanja o stavovima stanovništva prema nuklearnim elektranama u Hrvatskoj. Kompariraju se rezultati ranijih istraživanja s ovim iz 1993 te se konstatira da je porasla razina kritičnosti stanovništva prema ovim tipu energije.