Rizični objekti i javnost: percepcija opasnosti i ekonomske isplativosti energetskih postrojenja - (Čaldarović, Ognjen) (Array, 1996)
U radu se prezentiraju osnovni nalazi sociološkog istraživanja o prosudbama javnosti o ekonomskoj isplativosti nukelarnih elektrana te o percepciji opasnosti javnosti od istih.