Prikaz knjige "Kako bi trebali govoriti hrvatski magarci? O sociolingvistici animiranih filmova" - Ščukanec, Aleksandra (Array, 2011)
U ovome je radu prikazana knjiga o sinkronizaciji animiranih filmova na dijalekte i slengove umjesto isključivo na standardni jezik.