Književne perspektive: PTSP romani - Zlatar Violić, Andrea (Array, 2009)
Rad prikazuje suvremenu hrvatsku književnu scenu koju obilježuju postratni romani, često s tematikom ptsp-a. U radu su analizirani romani Slađane Bukovac, Maše Kolanović i Ratka Cvetnića.