Autobiografija: teorijski izazovi - Andrea Violić (Array, 2009)
Rad se bavi teorijskim izazovima koje pred suvremenu književnu teoriju postavlja heterogeni žanr autobiografije. Rad zagovara interdisciplinarni pristup, pogotovo u odnosu teorije književnosti, filozofije, etnologije i autobiografije.