Prilagođavanje institucije i preuređivanje koncepcije: dijagnoze i prognoze suvremene znanosti o književnosti (Marko Juvan: Literarna veda v rekonstrukciji: uvod v sodobni študij literature) - Latković, Ivana (Array, 2009)
Rad je prikaz knjige Literarna veda v rekonstrukciji: uvod v sodobni študij literature Marka Juvana.