Popularno ledena psihoanaliza i zaborav boli - Matijašević, Željka (2010)
Članak je analiza djela Slavoja Žižeka "Pervertitov vodič kroz film" te iznosi tezu kako je Žižekova psihoanaliza hladna simptomska analiza koja isključuje temeljni psihoanalitički koncept empatije.
Projekt MZOS
HRV