Popularno ledena psihoanaliza i zaborav boli - Matijašević, Željka (Array, 2010)
Članak je analiza djela Slavoja Žižeka "Pervertitov vodič kroz film" te iznosi tezu kako je Žižekova psihoanaliza hladna simptomska analiza koja isključuje temeljni psihoanalitički koncept empatije.