Prikaz knjige R. Mesthriea i R. M. Bhatta: World Englishes: The Study of New Linguistic Varieties - Josipović Smojver, Višnja (Array, 2009)
Ovdje se prikazuje rad Mesthriea i Bhatta, koji obrađuju najaktualnija pitanja u vezi sa suvremenim trendovima u novijim varijantama engleskoga jezika. Prvenstveno je riječ o engleskome kao drugom jeziku u nekadašnjim britanskim koloniama u Africi, na Karibima i u zemljama južne i jugoistočne Azije.