Neostvareni projekt isusovačke crkve i kolegija (1659.) u Dubrovniku - Trška, Tanja (Array, 2009)
U radu se objavljuju crteži sačuvani u Državnom arhivu u Dubrovniku vezani za prvi projekt isusovačkoga kolegija i crkve nastao prije velikog potresa 1667. godine, kojima se na temelju arhivskih dokumenata precizira datacija i razjašnjava kontekst njihova nastanka.