Bapska- Gradac - Burić, Marcel (Array, 2008)
Priopćenje donosi kratak pregled rezultata sa istraživanja u Bapskoj tijekom kampanje 2007. godine. U ovoj fazi, istraživanja su se koncentrirala oko kasnoneolitičke kuće (Kuća 1) i njenog inventara (keramika, alatke, ostaci pšenice i sl.)