Geopolitička nekorektnost: balkanski uvodi i vodiči na World Wide Webu - Cvek, Sven (Array, 2001)
Tekst analizira nekolicinu uglavnom američkih vodiča po Balkanu, te stereotipne reprezentacije ove regije oslanjajući se na postkolonijalnu kritiku i koncept balkanizma.