Suptilne veze arhitekture i književnosti - Botica, Dubravka (Array, 2007)
Prikaz izložbe Arhitektura kako stoji u književnosti. Fiktivne građevine i gradovi u književnosti /Architektur wie sie im Buche steht. Fiktive Bauten und Städte in der Literatur/, Muzej Arhitekture Pinakothek der Moderne, München, 2006.-2007.