Nives Rittig-Beljak i Melanija Belaj, ur.: Turist kao gost – prilozi kulinarskom turizmu - Kelemen, Petra (Array, 2009)
Rad prikazuje zbornik radova urednica Nives Rittig-Beljak i Melanije Belaj "Turist kao gost – prilozi kulinarskom turizmu", objavljen u izdanju Instituta za etnologiju i folkloristiku u Zagrebu 2009. godine.