Uz svečano obilježavanje 100. obljetnice organiziranog turizma u Malinskoj (1909-2009) – Milan Radić, Voljenoj vali. Razvoj turizma u Malinskoj, Malinska: Općina Malinska-Dubašnica i Turistička zajednica općine Malinska ; izvršni nakladnik Glosa d.o.o., Rijeka, 2009, 152 str - Galović, Tomislav (Array, 2009)
Uz svečano obilježavanje 100. obljetnice organiziranog turizma u Malinskoj (1909-2009) – Milan Radić, Voljenoj vali. Razvoj turizma u Malinskoj, Malinska: Općina Malinska-Dubašnica i Turistička zajednica općine Malinska ; izvršni nakladnik Glosa d.o.o., Rijeka, 2009, 152 str.