Sklonidba dvosložnih muških imena na -e u hrvatskom jeziku - Grčević, Martina (2010)
U članku se proučava sklonidba dvosložnih muških imena na -e u hrvatskom jeziku. Tema se obrađuje s gledišta jezične prakse i s gledišta jezične norme odnosno kodifikacije.
Projekt MZOS
HRV