Toponimija područja šibenske Rogoznice - Filipin, Nada (Array, 2009)
U radu se prikazuje toponimija i mikrotoponimija općine Rogoznica u Šibensko-kninskoj županiji. Analiza prikupljenog korpusa pokazuje utjecaje dalmatskog, venecijanskog i standardnog talijanskog jezika.