Goldonijevo "ljetovanje" u Hrvatskoj (Carlo Goldoni, "Trilogija o ljetovanju/Trilogia della villeggiatura") - Radoš-Perković, Katja (Array, 2009)
Članak je recenzija dvojezičnoga izdanja "Trilogija o ljetovanju/Trilogia della villeggiatura" Carla Goldonija, koju je prevela Natka Badurina. Izdanje je ArTresor iz 2008. godine.