James W. Heisig: Filozofi ništavila - Andrijanić, Ivan (Array, 2008)
Rad predstavlja knjigu Jamesa W. Heisiga "Philosophers of Nothingness" u bosanskome prijevodu Nevada Kahterana. U radu je također ukratko opisana Heisigova obrada filozofije Nishide Kitaroa, Tanabea Hajimea i Nishitania Keijia, najvažnijih predstavnika Kyotske filozofske škole.