Zrinka JELASKA i sur., Hrvatski kao drugi i strani jezik / Croata ca a doua limbă şi ca limbă străină, Zagreb, Hrvatska sveučilišna naklada, 2005, 391 p. - Olujić, Ivana, lingvistikinja; Căpăţînă, Clara (2006)
Prikaz knjige "Hrvatski kao drugi i strani jezik" Zrinke Jelaske i suradnika.
Projekt MZOS
rumunjski