Šenoin roman Zlatarovo zlato u spletu modernih metodičkih koncepcija i teorije recepcije, II. dio - Pandžić, Vlado (Array, 1980)
U radu je predstavljen drugi dio istraživanja koja neprijeporno pokazuju da je Zlatarovo zlato najčitaniji hrvatski roman u posljednjih sto dvadeset pet godina. Moguće je i suvremene učenike vrlo uspješno motivirati za recepciju toga romana. Poticajna priprema učenika (čitatelja) jamči izvrsne recepcijske rezultate u spletu modernih metodičkih koncepcija i teorije recepcije.