Gostovanje Slavoja Žižeka na Filozofskom fakultetu u Zagrebu - Majić, Ivan (Array, 2009)
Rad je izvještaj Žižekova gostovanja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu od 23. svibnja 2009. na kojem je autor predstavio dvije knjige: "Bog na mukama: obrati apokalipse", Ex libris, Rijeka, 2008. (u koautorstvu s Borisom Gunjevićem) i "Paralaksa", Antibarbarus, Zagreb, 2009.